Eigenschappen
Eigenschappen
Eigenschappen

Ciudad Quesada en omliggende gebieden, ten zuiden van de Costa Blanca, is de belangrijkste woonwijk van Rojales del Interior, op 10 minuten van de stranden van Torrevieja. De luchthavens van Alicante en Murcia zijn zeer dichtbij, op slechts 50Km afstand, ongeveer 30 minuten met de auto.

Ciudad Quesada, wat betekent 'Quesada Stad' was de droom van één man en zijn familie: Justo Quesada Sempere en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerde woonwijk, met een verscheidenheid aan elegante stijl eigenschap alle genieten van een breed scala aan lokale diensten, zoals de onlangs gerenoveerde 18-holes 'La Marquesa' golfbaan, Quesada Bowling, Quesada Mini Golf, een Olympische schietbaan, paardrijden, een verscheidenheid aan internationale verenigingen en clubs, sportcentrum, gemeentelijke zwembaden, tennis-en paddlebanen, Thader voetbalclub, snookerhal, Rodeo Caves park, rivierwandelingen, wekelijkse donderdag markt en internationale gastronomie om te experimenteren.

contact contact contact
contact contact contact

Het gebied heeft voordelen voor de gezondheid vanwege het milde klimaat, met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20ºC en de unieke ligging naast de Middellandse Zee en het natuurpark van de zoutmeren van Torrevieja en La Mata, een van de belangrijkste in Europa, die ten zuiden van Ciudad Quesada te vinden is.

Op slechts 4 km van de prachtige stranden van Guardamar de Segura en de Middellandse Zee zijn de stranden gevarieerd, sommige met wilde palmbomen en andere met uitgestrekt, goudkleurig zand en slechts op korte afstand van de luchthavens van Alicante en Murcia.

Ciudad Quesada, uw thuis in de zon.

Aanbevolen eigenschappen